Ever Red - StarTwin Motors

Ever red : toegevoegde waarde voor uw passie

Ever Red is het garantie-uitbreidingsprogramma dat aangeboden wordt door Ducati. Dankzij Ever Red kunt u uw Ducati beschermen en ervoor zorgen dat hij langer nieuw blijft. Start Ever Red samen met uw Ducati en geef meerwaarde aan uw passie.

Wat is Ever Red?

De garantie-uitbreiding Ever Red bestaat uit twee producten; kies de oplossing die het meest geschikt voor u is:

 • Factory Ever Red: de officiële garantie-uitbreiding van de Ducati Motor Holding fabriek die u binnen 30 dagen na aankoop van de motor kunt ondertekenen
 • Ever Red: het verzekeringsproduct dat u vanaf de tweede maand van aankoop van de motor en tijdens de hele duur van de conventionele Ducati garantie kunt aanschaffen.

Beide producten bieden het volgende:

 • Geen kilometerbeperking tijdens de garantie-uitbreiding
 • Dekking geldig in heel Europa
 • Gespecialiseerde service verleend door de Ducati servicepunten en gebruik van originele reserveonderdelen van Ducati
 • Pechhulp gedurende de hele dekkingsperiode en op heel het Europese grondgebied
 • Mogelijkheid om bij verkoop van de motor de resterende garantie over te dragen op de nieuwe eigenaar

Laat hem meteen van kracht worden, Ever Red is de beste manier om uw motor te beschermen.

Factory Ever Red

Laat hem meteen van kracht worden en geef meerwaarde aan uw passie.

Factory Ever Red is de beste manier om uw Ducati te beschermen en ervoor te zorgen dat hij langer nieuw blijft; hiermee is het namelijk mogelijk om de dekkingsperiode van de garantie 12 of 24 maanden te verlengen, boven op de 2 jaar die reeds gelden. De dekking is geldig in heel Europa en heeft geen kilometerbeperking.

De garantie-uitbreiding Factory Ever Red kan uitsluitend binnen 30 dagen na aankoop van de motor van kracht worden en kan samen daarmee gefinancierd worden door een minimale verhoging van het maandbedrag.
Bovendien is de Factory Ever Red garantie gekoppeld aan het voertuig en niet aan de houder; bij verandering van eigenaar wordt de resterende garantiedekking gehandhaafd totdat het gekozen product verloopt, zodat de motor zijn waarde langer blijft behouden.
Ever Red kan niet aangegaan worden voor de Panigale R. Met Factory Ever Red geniet u van het rijden en denkt u alleen aan de bestemming. Factory Ever Red biedt het volgende:

 • Officiële fabrieksgarantie
 • Geen vooruitbetaling van reparatiekosten
 • Geen kilometerbeperking
 • Dekking geldig in heel Europa
 • Gespecialiseerde service door de Ducati servicepunten en gebruik van originele reserveonderdelen van Ducati
 • Pechhulp gedurende de hele dekkingsperiode
 • Mogelijkheid van financiering van de garantie-uitbreiding samen met de motor
 • Mogelijkheid om bij verkoop van de motor de resterende garantie over te dragen op de nieuwe eigenaar

Ever Red

De aanvullende verzekeringsgarantie Ever Red, verleend door CarGarantie, kan vanaf de tweede maand tot het einde van de conventionele Ducati garantie aangeschaft worden en u kunt de duur ervan kiezen: 12, 24 of 36 maanden. Ever Red kan binnen maximaal 20.000 met uw Ducati afgelegde kilometers aangeschaft worden en garandeert op die manier meer betrouwbaarheid en veiligheid op de wegen in heel Europa. Star Twin Motors zorgt bovendien voor de reparatie van eventuele defecten en Ever Red zorgt voor de vergoeding, u hoeft alleen maar aan genieten met uw motor te denken.

Ever Red kan aangegaan worden voor alle Ducati motoren behalve voor de 1199 Panigale Superleggera. Informeer naar de mogelijkheden.

Ever Red Plus 12

Vóór afloop van de Ever Red garantie is het mogelijk om de garantie te verlengen met Ever Red Plus 12. Ever Red Plus 12 heeft dezelfde garantiekenmerken als Ever Red. Deze garantie heeft een duur van 12 maanden en kan eveneens vóór afloop verlengd worden. De motoren waarvoor de garantie verlengd kan worden moeten een kilometerstand van maximaal 60.000 km hebben en een maximum leeftijd van 5 jaar na de eerste inschrijving.

Breid uw rijplezier uit met Ever Red, ontdek hoe door naar de dichtstbijzijnde Ducati dealer bij u in de buurt te stappen.


Bel mij terug
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.