Disclaimer - StarTwin Motors

Disclaimer

Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten, Star twin motors is niet aansprakelijk indien er sprake is van kennelijke (type) fouten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
Aanbiedingen en dagprijzen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.
Voorraadindicatie
De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzend opdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere keren per uur ververst.

Houdt u hierbij rekening wanneer u op basis van de voorraad indicatie producten komt afhalen in onze showroom in Loenen. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat u keek en uw bezoek . Wij raden dan ook sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan. Dit kan via onze website (www.Startwin.com), telefonisch +31 (0)55-5051329, of per e-mail: info@startwin.com

Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.
Hyperlinks
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover Star Twin Motors geen controle heeft.

Bel mij terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.