Findio financiering - StarTwin Motors

Je nieuwe motor liever gespreid betalen?

Dat kan met Findio voor motor!

Betaal je motor in termijnen

Heb jij bij ons de perfecte motor gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in één keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor motor maakt dit mogelijk. Door je motor per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor motor kun je rekenen op:

– een vaste scherpe rente van 5,9% tot € 15.000 en 4,9% vanaf € 15.000.
– altijd kosteloos vervroegd aflossen.
– een vaste looptijd naar keuze.
– een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw motor te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Findio voor motor

Bij Findio voor motor staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financiële situatie neemt Findio voor motor als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor motor terecht.

Findio voor motor is specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van  Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.


Bel mij terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.